Liesbet Slaets vervoegt Skillflex

MECHELEN/WILRIJK – Het Mechelse rekruterings- en uitzendkantoor Skillflex haalt met Liesbet Slaets versterking binnen en opent binnenkort een bijkomende vestiging in Wilrijk.

Liesbet Slaets.

Liesbet Slaets, tot voor kort accountmanager bij Voka Mechelen – Kempen, maakt de overstap naar het Mechelse rekruterings- en uitzendkantoor Skillflex. Zij vervoegt er haar echtgenoot Wim Van den Berge om samen het dagelijks beheer op te nemen en het bedrijf verder uit te bouwen.

Liesbet ontwikkelde een breed netwerk tijdens haar functie als relatiebeheerder bij Voka Mechelen – Kempen. Ze is perfect op de hoogte van de behoeften en noden van de Mechelse bedrijvenmarkt, ook op personeelsgebied.

Naast de uitzendactiviteiten van Skillflex, vooral in de sectoren logistiek, voedingslogistiek en productie, zorgt het kantoor tevens voor rekrutering en selectie van office- en sales-profielen. Liesbet zal de afdeling Werving & Selectie verder uitbouwen om het marktaandeel in dit segment te vergroten.

Eerder vorig jaar haalde Skillflex ook al Caroline Coeckelbergh (ex-Vanroey) binnen als accountmanager en Nana Filipyan (ex-Accent Foreign) voor de rekrutering van buitenlandse profielen.

Extra kantoor

De Mechelse onderneming maakte het afgelopen jaar een mooie groei door en ook voor 2019 zijn de ambities groot.

Voor een betere aansluiting met de Antwerpse kandidaten en klanten opent Skillflex weldra een bijkomend kantoor op de Boomsesteenweg in Wilrijk. Uiterlijk half februari zal het nieuwe kantoor actief zijn.

Zowel voor de nieuwe vestiging van Wilrijk als het hoofdkantoor in Mechelen is Skillflex daarom momenteel op zoek naar gemotiveerde recruitment/sales consultants.