Groep Adéquat neemt meerderheidsbelang in Skillflex People

Groep Adéquat neemt meerderheidsbelang in Skillflex People

De Franse HR-specialist met een omzet van 1 miljard euro biedt werk aan veertienhonderd werknemers verspreid over driehonderd vestigingen in vijf verschillende landen. Sinds 2015 is de groep actief in België met kantoren in Brussel, Aalst, Nivelles en Charleroi. 

Voor Skillflex People, is de samenwerking met de Adéquat Group een opportuniteit om haar activiteiten verder te ontwikkelen in Brussel en Wallonië. Voor Adéquat om haar marktaandeel verder uit te breiden in België en dan vooral in Vlaanderen. Beide merken zullen naast elkaar bestaan en hun kantorennetwerk verder uitbreiden in zowel Vlaanderen als Wallonië. Wim Van den Berge neemt als CEO de leiding van de nieuwe Belgische groep Skillflex-Adéquat die met haar 7 kantoren in totaliteit vandaag reeds een omzet van 20 miljoen euro realiseert.

Voor Skillflex is dit een mooie kans om verder te groeien binnen een solide en ambitieuze organisatie. Adéquat en Skillflex, beide familiebedrijven delen dezelfde visie, normen en waarden. Deze participatie kadert in de verdere internationalisering van de groep Adéquat met als doel om binnen de 5 jaar één van de 25 grootste HR dienstverleners in de wereld te worden. 

 

www.groupeadequat.comwww.lejobadequat.comwww.skillflex.be