Een duurzame tewerkstelling : een win-win voor kandidaten en bedrijven.

 

In 2012 zijn we onze activiteiten gestart in Mechelen. De belangrijkste doelstelling hierbij was om een kwalitatief alternatief te bieden voor de grote recruteringsbedrijven.  We hebben een  interessant regionaal jobaanbod voor kandidaten en leggen de focus op een flexibele en persoonlijke aanpak en een snelle en kwalitatieve invulling van vacatures voor bedrijven.   Bij iedere opdracht streven we naar duurzame tewerkstelling; een win-win-win voor alle partijen. Onze medewerkers kunnen een ruime ervaring voorleggen in de sector en hebben een zeer goede kennis van de Mechelse bedrijven- en kandidatenmarkt.

We hebben de ambitie om te groeien tot de meest kwalitatieve en betrouwbare rekruteringspartner voor logistieke, administratieve, en sales profielen op de as Antwerpen – Mechelen - Brussel.

 

Missie en Waarden

 

Onze Kernwaarden:

Respect - Trots - Professionalisme – Eerlijkheid -  Flexibiliteit - Kwaliteit – Durf - Snelheid - Continuïteit - Correct Ondernemen

 

Onze Missie:

Voor kandidaat-werknemers…

willen wij een vooruitstrevende, betrouwbare  en correcte partner zijn, die hen begeleidt naar werk dat inspeelt op hun behoeften en talenten. Op die manier helpen wij hen bij het realiseren van hun toekomstplannen.  Your job - Your Talent - Your Future  

Voor bedrijven en instellingen…

willen wij een professionele, betrouwbare partner zijn, die hen helpt bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door een snelle en kwalitatieve inzet van flexibele of vaste arbeidskrachten.

Op de markt…

hebben wij de ambitie om de meest betrouwbare en kwalitatieve speler te worden in de rekrutering van logistieke, administratieve en sales profielen. 

 

Ons team